събота, 3 март 2012 г.

Честит празник "Свободни" българи!!!


Честит трети март „свободни” българи !!!
От Туко Рамирез-Ел Команданте 3.03.2012 Варна
„Грабвайте телата”- беше написал някога Вазов ….сега актуалното е „грабвайте яйцата” ….щото станаха по 40 ст. парчето….до Великден да са ни честити и по 1 лев за бройка.Ами това е „свободния” пазар на продуктите от „свободни” кокошки за „свободните” българи…..УРА!
„Кокошка отсякъде може да долети ама яйце неееее”(Пурко …от филма „Господин за един ден”)
Снощи разбрах, че Чалгата е изкуство и трябва да се пази като тракийското съкровище…..а не да се плюе.Слави Трифонов като разбрал новината веднага си подарил обиците на онкологично болно момиченце…вива Слави!
Лекарствата на „Софарма” продавани в Косово и Украйна са средно с по 70 до 100 % по-скъпи от същите продавани в София …понеже сме свободни и няма монополисти на този пазар….Вива Огнян Донев!
В славната българска армия вече няма хора … има дядовци ( дедо Аньо) и щикове, тоест армията ни се състои от един дядо и 22 000 щика с тенденция дядовците да нарастнат като запълнят генералния щаб до дупка а щиковете да намалеят до 15 000 за да има военна логика……Вива !!!( военна логика – ега ти определението…искам да го патентовам)
След като бензина и дизела поскъпнаха с 20-30 стотинки за литър сега поевтиняха с повече от 1 процент демек с 3-4 стотинки, което е ултра–мега постижение и е дело само и единствено на правителството ….но не само това ….всички министри от кабинета върнаха бонусите си и остават само на заплата.Както казваше покойният Радой Ралин-”Най-голямото наказание е да те оставят на заплата”Да живеят намаленията!
Точно на празника е излишно да споменаваме пак, че пак не ни искат в Шенген и щели да ни кажат „друг път” кога пак няма да ни искат.Ей тия холандци много трева пушат и мозъците им са съвсем изветрели.Почти като на ония французи дето замерят президента си с яйца и на оная млада дама дето се „ребчи” на Обама докато говори пред Сената как няма да нападат Иран.Ега ти холандците ега ти французите ега ти американците.И понеже полските мишки изяли реколтата в тази криза ….ега ти и …..поляците.
Абе по повод националния ни празник направо си е време за гордост :
Създали сме кирилицата, компютъра, ходенето по горящи въглени, ракията, киселото мляко,виното от грозде ….и сиренето от мляко.
Честит празник и наздраве!
Аз казах.

1 коментар:

  1. (военна логика – ега ти определението…искам да го патентовам) Не съм патентно ведомство, НО го патентовам, и обявявам да получаваш по 10 лева от всеки военен, който го разбере! Да ме извенят военните схвана ли логиката, НО дължат вече по 10 лева на Туко Рамирез,(El Comandante)!!!
    Аз добавих

    ОтговорИзтриване